Fondovi info

Top of the Funds OIF OTP e-start za najbolji eurski kratkoročni obveznički fond u 2022. godini

Fondovi.hr
Fondovi.hr

OTP e-start je započeo sa svojim radom prije 10 godina. U tom razdoblju pažljivo smo birali ulaganja i nastojali pružiti kvalitetnu uslugu svim ulagateljima. Prošlogodišnje okruženje vođeno visokom inflacijom i kamatnim stopama je ne samo nama, već i drugim upraviteljima stvaralo prilične izazove u upravljanju imovinom.

OTP e-start proglašen najboljim eurskim kratkoročnim obveznički investicijskim fondom s javnom ponudom.

Grupacija UCITS fondova Udruženja investicijskih i mirovinskih fondova HGK , sukladno kriterijima Udruženja za dodjelu godišnjih “Top of the Funds” nagrada, dana 19. travnja 2023. dodijelila je nagradu Društvu OTP Invest za najbolji eurski kratkoročni obveznički investicijski fond s javnom ponudom za 2022. godinu.

Ispred Društva OTP Invest , nagradu je primio voditelj Odjela upravljanja imovinom Igor Filipović koji je u izjavi za medije naglasio:

''OTP e-start je započeo sa svojim radom prije 10 godina. U tom razdoblju pažljivo smo birali ulaganja i nastojali pružiti kvalitetnu uslugu svim ulagateljima. Prošlogodišnje okruženje vođeno visokom inflacijom i kamatnim stopama je ne samo nama, već i drugim upraviteljima stvaralo prilične izazove u upravljanju imovinom. Međutim, uspjeli smo dokazati da je i kroz takve uvjete navigiranje moguće te da uz velike napore možemo opravdati povjerenje naših ulagatelja. Tim načelom nastojati ćemo se voditi i u budućnosti, kako bi dokazali da je ulaganje na duži rok dobar put ka oplemenjivanju imovine"